top of page
Hotel Room

Предлаганите от нас паравани и душ кабини могат да бъдат изработени изцяло по Ваш размер, дизайн и нужди. Влаганите материали са винаги с високо качество, съобразени с Вашите желания и бюджет!

През последните години, трайно и се наложи мода да се използват паравани и душ кабини за баня като част от цялостния дизайн на това помещение. Предпочитани са заради мястото и гаранцията, че половината Ви баня може да остане суха и защитена.
Ако не разполагате с достатъчно място, а искате да превърнете банята си в удобно място за ползване на цялото семейство, то тогава параваните за баня са перфектно решение за Вас! Параваните за баня са изключително подходящо решение, дори превъзхождат душ кабините, понеже вие избирате разстоянието, на което ще бъде поставен от стената и осигурявате простор за взимащия душ.

Те са много удобни и функционални и с тяхна помощ разделяте банята си на сухо и мокро помещение, без значение с какво пространство разполагате.

Многобройните ни решения, включват паравани за вана и паравани за баня и душ кабини, както готови, така и произведени конкретно за Вас!  Те могат да бъдат както статични, така и с плъзгащи или отварящи се врати.

 Всички предлагани от нас душ кабини и паравани за баня се изработват от темперирано и закалено стъкло от най- висок клас, с грижа за Вас!

Фирмата предлага:

-         Снемане на размери  

-         Изработка

-         Доставка до Ваш обект

-         Монтаж съобразен с Вашите изисквания и време 

bottom of page